Torsdag 27/5-2021 20:20

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen trodde idag att jag skulle gå till gymmet men gick och sedan gick jag hem igen jag blev illa trött idag när jag gick och la ner och gick hem igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Gick igång med middagen när jag kom hem igen till lite efter 15:00 fick i mig den och  så har jag inte gjort nått idag. Kass dag igen.

TRÄNING: Ja gick idag och la ner och gick hem igen.

ROMAN: Nä inget alls idag.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.