Fredag 28/5-2021 19:59

DAG: Jaha till natt igen och en lite bättre natt inatt men jag kunde ändå inte göra något idag trodde jag skulle kunna men inte heller. Kom igång idag till 10:30 tiden och fick i mig frukosten och allt och sedan tänkte jag då gå igång med romanen men inte idag. Jag tappade farten och la ner. Så sedan till 15:30 gick jag igång med middagen. Hade idag hamburgare och stripes och såg klart filmen jag såg ett par gånger denna veckan var så där. Så mer? Nä inget mer idag jag säger hej tills imonn igen. Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag efter middagen.

TRÄNING: Jaha inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.