Lördag 29/5-2021 19:46

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:00 då jag kom upp och gick igång med träningsmaten. Efter detta till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag korv och bröd och stripes såg en serie idag en ny första avsnitt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe jag tog inte i morse så två idag. Så mer? Nä inte idag jo jag skannade datorerna igår med till ett tiden glömde säga det igår så jag säger idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.