Måndag 31/5-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och sov rätt okey men vaknade tidigt idag vet ej vad klockan var men jag låg länge innan klockan ringde till 10:45 kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen tänkte jag i alla fall men det sket sig idag och jag la ner. Så idag har jag inte fått nått gjort på hela dagen. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Så gick igång med middagen och såg en film idag när jag åt jag hade sett den innan men såg idag igen. Så efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde allt idag även om jag var lite seg så fick jag allt gjort idag.

ROMAN: Ja inget idag som jag sa innan.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.