Onsdag 2/6-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen men jag tror att jag skall ta och sänka mina tabletter så kanske jag blir lite piggare sedan om jag sover alls vill säga. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en film idag igen men såg inte klart idag. Så sedan efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med idag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag jag fick ny väska i måndags som jag skall ha imonn har packat den så jag är redo för att köra kan bara hoppas att jag sover med då.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.