Torsdag 3/6-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vakade till tidigt idag och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hoppas att jag är piggare när jag tar mindre tabletter sedan tills imonn. Så till ett tiden gav jag upp att träningen idag och stannade hemma. Så fick i mig middagen till tre tiden och sedan en kopp kaffe. Så mer? Ja inget mer idag tror jag visst nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Dito här med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.