Fredag 4/6-2021 19:51

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kunde inte somna igår utan låg länge innan jag tillslut somnade sov sedan och kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så gick jag igång med tvätten till 12:00 idag fick in den sedan upp igen. Så till 12:50 stack jag ner och fick upp den samma på tork. Så sedan till ett tiden stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så sedan till 16:00 stack jag ner och fick upp tvätten och sedan gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och löksås och potatismos och såg en serie idag när jag åt. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Nu skall vi se om jag sover bättre inatt ja i alla fall vaknar piggare när jag tar två tabletter istället för tre ja nu var gamla på 4 och de nya är på 3 så jag tar nu 6 och innan 12 förhoppningsvis är  jag inte så seg efter detta men jag hoppas att jag sover ändå. Mer om detta imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Och nej inget här heller idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.