Lördag 5/6-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen och jag vaknade tidigt idag igen men jag var inte så trött som jag var innan så jag kommer ta en tablett inatt och se om jag kan sova på det. Jag hade inte läst packsedeln för melatoninet så jag visste inte att det fanns biverkningar jag brukar göra detta med allt jag äter men inte denna gång. Så jag fick veta att det inte skall vistas i ljus det hade jag innan så jag tror att mycket av effekten av tabletterna försvann så jag skall testa med en tablett inatt och se om jag sover annars får jag ta två som inatt. Så jag har inte gjort nått idag på hela dagen jo jag läste lite till 18:30 tiden annars inte nått idag jo jag spelade med idag ett tag. Så mer? Jo kom igång idag till 11:10 men jag vaknade idag tidigt men somnade igen händer då och då att jag kan somna om igen så även idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till ett tiden tog jag en dusch och så gick jag igång med middagen till 15:00 tiden hade idag korv och stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i  mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag fick inte i mig en kopp kaffe såg jag nu tar nu efter bloggen satte på nu. Så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera och då hoppas jag att jag har skrivit med om jag sover inatt.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja sover jag okey inatt så kör jag imonn igen.

MUSIK: Jaha inget idag men om jag kan så kommer jag gå igång igen om ett tag hoppas jag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.