Söndag 6/6-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag tror att jag måste ta två tabletter på kvällen för inatt sov jag inte så bra och jag var trött idag när jag kom ur sängen. Klockan var 11:10 när jag kom ur men jag vaknade idag till sju tiden och låg sedan till 11:10 innan jag kom ur sängen idag fick i mig frukosten och så satte jag  igång med inte nått idag igen. Jo jag tömde soporna och sedan gick jag igång med träningsmaten. Så efter detta så har jag spelat lite spel på Nintendo och lite på datorn efter middagen. Så till middag hade jag kotletter med stripes och såg ett avsnitt av en serie idag när jag åt och så fick jag i mig en kopp kaffe. Sedan till något på klockan satte jag igång med att spela ett spel som jag hade spelat innan men vill spela igen körde ett tag på det idag. Gick igång med middagen till 15:00 idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag den nya väskan har jag  idag packat den jag fick när jag nådde upp till 50000 triggz för ett tag sedan.

ROMAN: Ja jag tar idag ja i kväll två tabletter så hoppas jag att jag sover inatt så jag kan köra igen på denna punkt.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.