Måndag 7/6-2021 20:12

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt jag kunde inte somna igår alls låg länge och sov sedan kasst som fan trotts att jag tog två tabletter igår när jag la mig. Så kom igång idag till sju tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen. Jag hade också ont i nacken får detta när jag sover kasst så även idag. Så jag hoppade gymmet idag och låg till 15:00 då jag gick igång med middagen. Fick i mig den och sedan fick jag i mig en kopp kaffe med såg sista avsnittet idag på serien och den kommer sedan inte mer gav upp på den. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppade idag kass natt så ingen ide att köra idag alls.

ROMAN: Nej inget här heller.

MUSIK: Och dito inget här heller.

Jo jag såg en film idag fick gratis igår på SF-Anytime igår såg idag sista beck filmen såg jag idag detta var innan middagen så jag gick upp till 14:00 tiden idag inte som jag sa till 15:00 för jag såg filmen och sedan gick jag igång med middagen. Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.