Tisdag 8/6-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kunde inte somna igår heller jag tror att jag somnade innan måste ha varit en gång sak för jag gör det inte igen. Kom igång idag till 10:45 kom upp och fick i mig frukosten och sedan tabletterna med och så gick jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har spelat lite men det gick inte bra idag så jag la ner. Till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en film idag men såg inte klart idag såg en timme sedan la jag ner och fick i mig en kopp kaffe. Ja sedan har jag inte gjort mer idag på hela dagen slut…

TRÄNING: Ja jag kommer inte träna denna veckan alls jag skall ut på torsdag igen.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Nej inget.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.