Onsdag 9/6-2021 19:40

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen vaknade med ont i nacken igen idag till sex tiden först sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag har stretchat nacken idag annars har jag inte gjort nått idag jo pratar med morsan en liten stund annars har jag inte gjort nått på hela dagen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en serie idag en ny på Disney idag första avsnittet idag kommer igen till onsdag igen nästan vecka. Så fick i mig en kopp kaffe efter middagen med idag mer? Jo jag vann inte nått idag igen men det är ju som vanligt detta nu jag vinner inte nått.

TRÄNING: Ja inget imonn skall ut till 11:30 sedan hem igen efter 13:30 skulle jag tro eller om det tar längre tid så efter 14:00 imonn.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Och dito inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.