Torsdag 10/6-2021 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen sov illa fram till 10:10 kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så till 11:30 fick jag i mig tabletterna och så stack jag till vagnen tog en tidig vang idag och kom fram till 12:30 så jag fick vänta tills 12:40 innan morsan kom sedan fick vi komma in och så hade vi mötet och sedan hem igen. Jag åkte till korsvägen och sedan gick jag till femman och satte in lite pengar sedan gick jag hem igen. Var hemma till 15:30 tiden och gick igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en film idag men såg inte klart idag la ner och såg inte klart idag. Så sedan fick jag i mig en kopp nä två koppar kaffe idag tog inte i  morse så jag tog två sedan. Så mer? Nä inget mer idag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget alls idag.

ROMAN: Nä inget heller idag.

MUSIK: Nej inget.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.