Fredag 11/6-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen många sådana nu ett tag. Sov illa fram till sex tiden då jag var uppe och sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 16:00 jag låg i sängen hela tiden fram till middagen var illa seg idag. Så fick i dag i mig middagen jag skulle ha haft till torsdag men jag glömde detta så jag tog idag. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe efter middagen med och det var allt för idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller idag.

MUSIK: Nej inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.