Lördag 12/6-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen grannen hade folk hemma till 03:30 så jag sov inte bra inatt men jag kom igång idag till sex tiden låg sedan till 10:30 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan har spelat spel på datorn jag laddade hem ett spel idag som var gratis som jag hade spelat lite innan på annat ställe nu äger jag det. Så mer? Jo jag spelade ett spel med ett tag från 13:00 till 14:00 idag ett gammat spel men som är roligt att spela så jag spelade igen idag. Men det är inte klart så jag har mer att spela på det. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg sista på filmen jag såg innan såg klart idag och det var okey. Men den slutade med att bara tre överlevde på hela jorden och vad som fick dem att överleva var uppenbart hela tiden så den var så där fattade med en gång i denna mer okey.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.