Söndag 13/6-2021 20:00

DAG: Jaha lite sen idag men jag spelade spel och ville inte lägga av där jag var så det tog tid idag. Så till natten en kass natt igen men jag var rätt pigg idag när jag kom ur sängen. Till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag fläsk och löksås och såg en film idag när jag åt. Det var en fransk film syre fast på engelska Oxsygen eller nått sånt den var rätt okey med en tvist på slutet och hela filmen så låg hon i en låda och luften höll på att ta slut men rätt okey. Så sedan fick jag i mig en kopp nä två koppar idag tog ingen i morse så jag tog två nu. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då hoppas jag att jag kan köra träningen och att jag sover som jag skall.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan och jag är redo för att köra tills imonn kan bara hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Ja vi får se om jag kan gå igång igen med denna punkt.

MUSIK: Ja inget här idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.