Måndag 14/6-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och igår tog jag fläsk och löksås men jag tinade fläsket för länge så det var inte okey kände av det inatt låg länge och mådde illa så en kass natt igen. Kom igång idag till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång att läsa boken idag fick den i morse som jag beställde. Men det går långsamt att läsa den för det tar lång tid för mig att göra det jag skall göra. Och så la jag mig igen till 11:30 tiden och låg till 14:00 idag då jag kom upp och läste lite till så en kass dag idag. Så till 16:00 fick jag igång middagen och såg slutet på en film idag som var okey. Så mer? Jo sedan till 18:00 gick jag igång med spelet igen och körde fram till nu fick ett samtal med från morsan hon hade fått avslag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Jaha inget idag efter kass natt.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.