Tisdag 15/6-2021 19:48

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen vaknade tidigt idag och kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo jag satte igång att spela till ett tiden spelade klart spelet idag men jag har lite att hitta innan jag  är nöjd så jag skall spela lite till en dag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:00 idag skulle ha haft hamburgare idag men jag glömde ut och handla idag så jag fick ta karréer med ris och såg en film idag men såg inte klart idag heller. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja jag hoppar hela denna vecka så går jag igång igen till måndag.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.