Onsdag 16/6-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen inatt kom igång idag till sex tiden kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med boken idag till tolv tiden. Så körde den idag till ett tiden då hade jag gjort första övningen och det gick bra. Sedan läste jag mer och kom till andra övningen och då stoppade jag för idag. Så till 14:00 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och så gick jag igång med middagen till tre tiden idag ja klockan var nog till 15:30 när jag gick igång idag. Hade idag hamburgare och stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe och så spelade jag igen idag blev jag klar med spelet. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.