Fredag 18/6-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen kom igång idag till sex tiden och sedan kom jag ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så till 11:59 stack jag ner med tvätten. Så upp igen och till ett tiden fick jag upp allt på tork och så stack jag till ICA för att handla och sedan också till apoteket men de hade inte allt jag ville ha så jag fick beställa på appen idag. Så mer? Jo hem och stack ner och fick upp tvätten till 15:30 tiden sedan gick jag igång med middagen ja jag var lite sen idag var klar till 16:30 idag. Såg en film idag men såg inte klart idag såg en bit så la jag ner. Efter middagen fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.