Onsdag 23/6-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt igen. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Har inte gjort nått idag på hela dan. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie idag när jag åt. Sedan fick jag i mig två koppar kaffe idag tog inte i morse idag så jag tog två sedan. Så mer? Jo morsan ringde med idag till 19:20 tiden en snabb lur. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.