Lördag 17/7-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt igen grannen gick igång till två tiden med att sjunga ja inte den grannen utan den nya grannen. Så efter detta låg jag länge innan jag tillslut somnade igen. Kom igång idag till nio tiden tror jag för morsan ringde hon har åkt in på sjukhus igen vattenbrist denna gång. Så kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Lika varmt idag så jag har bytt T-shirts ett par gånger idag med. Så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer och stripes och såg en serie idag igen. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja idag har jag träningsvärk i armarna igen var länge sedan jag hade det men nu har jag inte tränat på två månader så jag hoppas att det släpper till måndag igen.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.