Måndag 19/7-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och grannarna har nog semester nu för nu är de uppe till tre igen typiskt när jag skall upp och träna. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen efter kass natt. Låg till 14:00 och fick jävligt ont i nacken tänkte jag skippar gymmet idag och det var nära att jag gjorde det idag men gick ändå idag. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe idag jag tog inte i morse. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja körde idag med ont i nacken hela tiden idag men jag fick gjort det i alla fall och nu hoppas jag att det lägger sig tills imonn. Och att grannarna inte är uppe hela natten igen inatt.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.