Tisdag 20/7-2021 19:36

DAG: Jaha inatt sov jag okey ingen alls som störde inatt kom igång idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo morsan ringde till nio tiden hon mådde bättre men skulle till röntgen hon trodde det var en propp i lungan ja det var nog läkarna som trodde det skulle idag eller om det var imonn och göra detta. Så sedan har jag inte gjort nått på hela dan idag. Så en okey natt och en okey dag men fick inget alls gjort idag har spelat lite spel på Nintendo idag men annars inte nått mer. Jo till 15:00 gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med stripes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (natt) Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.