Onsdag 21/7-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt men jag vaknade idag till sex tiden kom sedan ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo idag har jag beställt mat för två månader kommer till tisdag mellan 12:00-15:00 så mer? Jo till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med stripes och såg en serie sista avsnittet idag. Men ny serie har gått igång så jag har annat att se tills imonn. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med efter middagen. Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag får sova inatt och att grannarna inte är vakna jag hoppas. Så kör jag imonn igen.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.