Tisdag 24/8-2021 19:42

DAG: Jaha till natt igen då ja och en okey natt igen kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så har fått meddelande om min handkontroll idag igen kommer till måndag och då måste jag nog vara hemma kommer till senast 18:00 och då är jag på gymmet så jag får nog vara hemma till nästa vecka igen och sedan gå efter jag fått den. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg ett avsnitt av en serie när jag åt idag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.