Torsdag 26/8-2021 20:01

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag gick inte upp igår på toan så jag fick upp inatt och det var inte bra. Brukar gå på kvällen men inte igår. Så kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Så till träningen så ångrade jag mig och sket i det idag. Tappade farten helt idag och la ner nu kanske jag måste hoppa till måndag med om kontrollen kommer då. Men det får vi se hur det blir med det. Så fick i mig middagen till 16:00 tiden och sedan fick jag i  mig en kopp kaffe. Jo en öl idag tog tre igår men det var inte så bra för jag kände av alkoholen i dem trotts att det bara var 0,5% i dem. Gillar inte att jag inte fick tag i de som låg på 0,0% men de fanns inte. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då det är tvätt för hela slanten.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.