Lördag 28/8-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igår hade grannen folk hemma till fem eller sex så kass sömn inatt låg idag till 13:00 innan jag kom ur sängen och missade då tabletterna idag får inte ta dem så sent. Så inatt kommer jag ha jävligt ont hela natten tar igen till 11:30 imonn. Så det är skit. Så fick i mig en macka till ett tiden och så till 16:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med klyft och pommes lite bladat idag. Såg en film idag men såg inte klart idag ser imonn. Så mer? Jo jag fick i mig en kopp kaffe med idag. Imonn skall jag klippa mig och göra träningsmaten. Så mer? Nä nog för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Nä inget idag.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.