Söndag 29/8-2021 20:08

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag hade inte så ont som jag trodde inatt men jag vaknade fem gånger att mina fingrar värkte och jag kom upp på toan. Så kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att klippa mig idag till ett tiden. Efter detta så gjorde jag träningsmaten och sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och pommes hade lite av varje idag så jag tog detta idag. Såg klart filmen som hade en tvist som var rätt okey idag den hette Sweet Gril och den var okey att se. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe med efter detta. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag och kanske inget imonn heller får se när paketet kommer.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Ja jag har funderat på att skaffa en gitarr. Kommer gå på 8500 och jag har nu 8000 så jag får lägga till 500 men jag vet inte om jag skall eller inte. Jag kan inte spela gitarr jo jag kan ett barréackord så jag tror att jag spelar bättre gitarr med gitarr än med keyboarden där är det inte lätt. Men jag skall fundera ett tag till tror jag så köper jag till nästa månad igen. Men då kommer hela bufferten gå åt och sedan har jag inte nått att ta av. Jag funderar ett tag till tror jag.

Jag säger Tjingeling!  Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.