Tisdag 31/8-2021 19:57

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt inatt men det var nog för att jag skulle upp idag. Kom igång idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med dagen. Jo det var fel på hemsidan igår så jag fick inte upp bloggen igår för göra idag i stället. Så det är två poster idag en för igår och en för idag. Så stack till musikaffären till tolv tiden innan detta var jag inne på ICA för att köpa batterier sedan vagnen till musikaffären. Så fick allt och sedan hem igen gick hem och ställde upp allt idag och gick in på fender och tog en play konto med går på 115 per månad och så lär jag mig att spela. Gjorde ett par övningar idag sedan la jag ner för idag. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg klart filmen jag såg igår. Var okey inget mer. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag hoppar hela vecka så går jag igång igen till nästa vecka igen.

ROMAN: Ja inget här.

MUSIK: Ja jag fick upp stället och fick i gitarren och på med axelbandet och fixat allt idag. Så köpte jag gitarrkurs ligger på 115 per månad så jag tror att jag har råd med detta. Sedan är det om mina fingrar håller när jag har psoriasis så är det inte så gott med tunna strängar och jag kommer inte få tjock hud heller vi får se hur det går med detta.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (bra dag) Trotts kass natt…

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.