Onsdag 1/9-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt igen kom igång idag till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med gitarren körde den idag i 10 minuter nått sånt och gjorde alla övningar skall köra på fram till söndag då jag kommer gå på nästa omgång igen fram till dess är det att öva på det jag har lärt mig. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till 15:30 tiden jag hade idag kotletter med stripes och såg inte nått idag jo jag slö glodde idag när jag åt kom inte igång med nått idag så jag slö glodde idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så har jag glott på gitarrkursen igen och jag vet nu vad jag skall göra imonn och fram till söndag igen. Men det framgick inte så tydligt när jag gick igång såg det efter idag. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag har spelat lite spel med idag men bara korta stunder idag på halvfart.

TRÄNING: Ja hoppar imonn så går jag igång igen till måndag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Jag gjorde idag och såg då inte hur länge jag skulle köra varje övning. Men jag kommer repetera övningarna alla en gång per dag fram till söndag igen då kör jag igång med nästa omgång. Så hoppas jag att mina fingrar håller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.