Fredag 3/9-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt sov rätt okey fram till sex tiden då jag var uppe på toan sedan en gång till och kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela gitarr igen. Gjorde två gånger idag sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och så en gitarr igen sedan gick jag igång med middagen. Hade idag kotletter med stripes idag igen och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Jo jag har lärt mig mer om kontrollen idag nu kan jag stänga av och sätta igång den som man skall. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag heller.

ROMAN: Och nej inget idag heller.

MUSIK: Ja har gjort övningarna idag igen så imonn tror jag men om jag inte såg fel så var jag klar idag. Men kör igen till söndag igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.