Söndag 5/9-2021 19:44

DAG: Jaha till natt igen och igår sa jag att jag sov bra men detta var fel kom då inte ihåg men gjorde sedan igår kväll. Grannen var uppe till sent och ropade många gånger så ingen bra natt igår som jag sa innan. Så till igår var uppe då med men inte så länge så jag somnade tillslut igår och kom igång idag till sex tiden först sedan till 11:10 då jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Så sedan gick jag igång med gitarrkursen igen men mer om detta nedan. Så jag gick igång med middagen till 15:00 hade idag stripes och karréer och såg en film idag jag satte igång med den igår och såg inte klart idag heller. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn. Då jag skall gå igång med träningen igen efter ett uppehåll på en vecka igen.

TRÄNING: Ja imonn kör jag igen om jag sover inatt hoppas på det.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Jag körde idag och jag kan konstatera att jag  har fel på fingrarna jag skall ha en gitarr som har bredare hals om jag skall kunna köra som man skall. Men jag kan inte skaffa detta nu har inte råd så jag får köra på denna så gott det går. Mina fingernaglar går ändå ut på fingrarna och då kan jag inte ta ackordet som man skall och jag får ingen ren ton i strängarna heller. Men jag kör på för jag har inga pengar att köpa annat ändå.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.