Tisdag 7/9-2021 19:37

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag sov så där inatt jag har tendens att vakna till sex tiden och jag vet inte varför jag gör detta. Innan så vaknade jag inte men nu gör jag det. Kan vara att de jobbar på en lägenhet om det är det jag vaknar för men jag hör inget alls utan jag bara vaknar upp då. Om det har med tabletterna jag tar för nu tar jag bara en melatonin innan tog jag tre kanske detta fick mig att sova längre innan. Men de är klara med reparationerna snart så skall jag se om jag sover bättre då eller om det är tabletterna i alla fall. Så idag till ett tiden gick jag igång med gitarren igen ett tag mer om detta nedan. Så sedan till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg en serie idag igen när jag åt har många avsnitt att se mer sedan. Fick i mig en kopp kaffe efter middagen med idag. Jo jag glömde säga innan säger nu. Jag tror att jag har fixat felet med datorn ja jag trodde att det var skärmen eller grafikkortet och jag tror att det var skärmen jag gjorde en om installation idag och jag hoppas att detta fixar felet jag hade än så länge är det borta men det tar ett par dagar innan jag vet med säkerhet att det är borta. Det finns en risk att jag har skadat skärmen med men jag hoppas inte det. Det finns med instruktioner men de går inte att följa går inte göra som det står men jag hoppas att felet är borta nu. Ett par dagar så hoppas jag att jag vet. Så mer? Jo jag har spelat lite spel med idag ett tag. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja vi får se om jag kör till torsdag eller inte just nu inte men jag ser till torsdag hur det är då missade ju det mesta i måndags så vi får se.

ROMAN: Nej inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och det gick okey trotts att jag har svårt att trycka en sträng ja en går bra men då låter inte de andra heller. Men jag kör skall nu köra samma tills söndag igen så imonn kör jag samma fram till fredag tror jag att det var sedan kör jag nästa igen till söndag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.