Lördag 11/9-2021 19:41

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt som innan kom igång idag till sex tiden igen kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela gitarr idag till ett tiden mer om detta nedan. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med pommes och såg en serie när jag åt idag. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med men bara en liten stund idag. Så mer? Jo till två tiden stekte jag mina köttbullar idag för träningen. Mer? Nä inget mer idag så jag säger ses igen tills imonn.

TRÄNING: Ja inget idag heller.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Körde idag och jag vet inte om jag sa det innan men ordningen på det jag gör har ändrat sig igen så nu kör jag annat än innan. Men det gick okey idag med.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.