Söndag 12/9-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och jag vaknade ett par gånger inatt de har fått en bäbis och den gick igång ett par gånger tror jag så nä jag sov inte bra inatt igen. Kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte  jag igång med inte nått idag igen. Jo till efter middagen så spelade jag lite gitarr igen ett tag. Och jag har spelat spel idag med men bara en kort stund idag. Så till 15:00 gick jag  igång med middagen hade idag karréer och pommes och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag uppdaterade handkontrollen idag med hjälp av mobil sladden har köpt men det blev fel så hittade jag denna sladd och den fungerade till den. Så mer? Nä inget mer idag så jag säger hej för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag så hoppas jag att jag sover inatt så jag kan köra imonn.

ROMAN: Nä inget här idag.

MUSIK: Ja jag körde idag men det gick inte bra tappade farten rätt snart idag hade inte lust idag igen. Men om jag sover inatt så kör jag imonn igen.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.