Måndag 13/9-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och en så där natt inatt vaknade ett par gånger och kom ur sängen till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med att spela gitarr igen. Mer om detta nedan. Så till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Fick i mig en kopp kaffe efter middagen och sedan har jag inte gjort mer idag. Så mer? Nä inget mer idag mini blogg idag.

TRÄNING: Jaha körde idag och det gick rätt okey idag men gjorde inte allt idag i alla fall.

ROMAN: Ja inget idag.

MUSIK: Ja körde idag och jag kom tillbaks igen till där jag var innan. Som jag sa så ändrades ordningen på hela kursen men jag gjorde ett par som sedan låg efter det jag gjorde innan nu. Så idag gick jag igenom sådant jag gjorde innan så det gick rätt snabbt idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.