Tisdag 14/9-2021 19:50

DAG: Jaha till natt igen då ja och en natt som innan inatt kom igång till 10:45 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Idag har jag inte spelat gitarr alls har inte hunnit med idag. Så till 13:30 stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Så till 15:00 gick jag igång med middagen hade idag kotletter med stripes och såg två avsnitt av samma serie idag när jag åt sista avsnittet idag på den serien. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Jo jag har spelat lite idag med men inte så länge idag. Mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smileSmile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.