Torsdag 16/9-2021 20:02

DAG: Jaha till natt igen då ja och inatt har jag vaknat och somnat om och om igen av regnet som föll. Normalt sätt så regnar det inte från det hållet men det gjorde det inatt. Rätt emot mitt sovrumsfönster och då vaknar jag av det hela natten. Det smäller på plåten utanför fönstret och då vaknar jag av detta. Jag vaknar illa lätt av allt men mest av prat och andra ljud som normalt inte hörs. Så kom igång idag till sex tiden och kom ur sängen till nio idag. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jag hoppade gymmet idag igen. Så sedan till 15:00 så fick jag fram karréer och tinade detta och så åt jag träningsmaten hittade karréerna när jag hade ätit färdigt idag. Så såg en serie när jag åt idag och sedan fick jag i mig en kopp kaffe. Och så har jag idag spelat lite gitarr och lite spel med på datorn. Mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja inget här heller idag.

MUSIK: Ja idag kom jag till skott och körde ett par övningar idag mer tills imonn tror jag att det blir om jag sover då vill säga.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.