Torsdag 7/10-2021 20:09

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång till 10:45 kom ur sängen till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen idag till ett tiden. Körde den idag till 14:30 tiden sedan stack jag till träningen till 15:00 sedan hem igen och gick igång med middagen och såg en film idag men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Det var blackwiddow på Disney men såg som sagt inte klart idag. Och sedan spelade jag spel ett tag fick igång det nya idag men jag måste köra det som administratör för annars går det inte igång kom på det idag. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gick det bra ända tills den inte gick bra och jag tappade hela farten och la ner. Jag hade gjort mer än hälften men jag tappade farten och gick hem igen.

ROMAN: Ja körde idag och det gick bra men jag höll inte på så länge idag hade svårt att gå igång idag igen.

MUSIK: Jag har lagt en handduk om gitarren så att den inte blir skiten av nått jag skall förhoppningsvis byta till annan en dag har inte pegar nu men kan få en dag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.