Fredag 8/10-2021 19:32

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång idag till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten till 11:50 stack jag ner med en sedan upp igen och ner igen till 12:45 var nere och fick upp tvätten på tork och sedan så stack jag till ICA för lite smått. Så kom hem och fick upp sängkläderna från tvätten och till 12:00 till 12:30 spelade jag det nya spelet idag ett tag det gick så där men var okey köpte nytt till den förste denna månaden och spelad då idag på Nintendo spelet. Så sedan till 15:30 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen. Hade idag fläsk och potatis och löksås och såg på ingenting idag när jag åt skulle ha sett klart filmen idag men gjorde inte detta hade inte lust att se idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä det var inget mer idag tror jag visst nä det var det inte kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Och inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Smile (okey dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.