Lördag 9/10-2021 19:32

DAG: Jaha till natt igen och imorse till någon gång gick grannens mobil igång och höll på jävligt länge idag. Så slog han av den men den gick igång igen och så höll den på. Så skit morgon idag. Kom igång idag till 10:00 idag fick igång frukosten till elva tiden idag. Så sedan har jag skrivit idag igen men inte så mycket idag. Jag kom igång sent idag och jag skulle få Winzip på musikdatorn idag efter frukosten och det tog en evighet för mailet blev konstigt idag jag skickade från Hotmail jag lyckades kasta från andra adressen. Så men tillslut fick jag igång det på den datorn med idag. Och efter detta gick jag igång med romanen ett tag slutade idag till 14:20 tiden. Gick igång med middagen till 15:00 idag hade idag karréer med pommes och såg klart filmen idag blackwidow och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två idag hade glömt att ta en annandag så jag tog två idag. Så mer? Nä inget mer idag. Jo jag spelade lite på datorn idag ett tag men hann inte så långt innan det var dags för middagen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Ja jag körde idag trotts att jag inte gick igång med en gång och jag gjorde annat innan brukar inte fungera detta men idag gjorde det i alla fall lite och då är jag nöjd.

MUSIK: Ja inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (morgon)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.