Onsdag 13/10-2021 19:38

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt jag hade svårt att somna igår eftersom jag skulle upp och vaknade idag till 08:45 kom ur sängen till 09:00 fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå 10:30 när den gjorde detta stack jag till tandläkaren idag gick det så där tanden var mycket skadad och det gjorde det svårt att fixa men tillslut så gick det. Nu kan det ge sig när som helst och han sa att jag inte skulle tugga på den sidan mer. Så kom hem och gjorde inte nått fram till 15:00 då jag gick igång med middagen hade idag korv och pommes och såg en serie när jag åt. Efter detta fick jag i mig två koppar kaffe tog ingen imorse så jag tog två nu. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja har inte packat väskan idag skall göra nu efter bloggen så hoppas jag att jag sover inatt så kör jag imonn.

ROMAN: Och nej inget idag heller.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.