Torsdag 14/10-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en små kass natt inatt kom igång idag till nio tiden och kom ur sängen till 11:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Och jag var seg hela dan idag och jag trodde att det var fredag idag ända tills jag såg på almanackan att det var torsdag så idag hoppade jag träningen helt. Så till 16:00 gick jag igång med middagen och såg en serie och sedan lite till idag slö glodde idag. Ja efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Ja jag har inte gjort nått på hela dan idag inget alls. Så en skit dag igen.

TRÄNING: Ja hoppade idag igen men kass natt och kass morgon så blir det så kommer igen till nästa vecka igen hoppas jag.

ROMAN: Ja inget idag men jag hoppas att jag sover bättre inatt så kör jag igen imonn.

MUISK: Nä inget idag.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.