Söndag 17/10-2021 19:36

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt kass natt inatt kom igång till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med träningsmaten till ett tiden. Sedan fick detta kallna till två tiden då jag gick igång med att spela spel ett tag Nintendo ett tag bara. Sedan gick jag igång med middagen till 15:30 hade idag kotletter med klyftpotatis och såg först en serie sedan en till och efter detta fick jag i mig en kopp kaffe nä två koppar idag. Så mer? Nä inget mer idag. Miniblogg idag igen.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag hoppas att jag sover inatt.

ROMAN: Nä inget idag.

MUSIK: Nä inget här heller:

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.