Måndag 18/10-2021 20:05

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt men ändå var jag seg idag när jag kom upp till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Och till 15:00 gav jag upp att gå till träningen idag och sket i det. Så till 16:00 gick jag igång med middagen såg en serie idag och sedan en till och fick i mig en kopp kaffe efter middagen. Så mer? Jo jag gick in med lite mer pengar till spel igår kväll jag la 90 nu lägger jag 135 det ger mig en dag till med spel så jag la till detta igår och en chans till att vinna lite stålar. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag som jag sa innan.

ROMAN: Nä inget idag heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.