Tisdag 19/10-2021 19:35

DAG: Jaha till natt igen då ja och en kass natt inatt grannen var igång med att snarka så det tog länge innan jag somnade igår natt. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så la jag mig igen fram till 14:20. Då kom jag upp och gick igång med middagen till 15:00 hade idag kotletter med ris och såg på två avsnitt idag ja jag såg en serie sedan gick jag igång med den andra men såg inte klart idag hade inte lust att se idag. Så efter detta fick jag i mig en kopp kaffe med. Så mer? Jo jag vann inte nått på extradragningen idag ja inatt heller men har chans idag igen till 21:30 tiden. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag heller. Hoppar hela veckan denna gång så kör jag igång igen till nästa vecka hoppas jag.

ROMAN: Och nej fick inget gjort idag heller men kass natt inatt så.

MUSIK: Nä inget idag heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.