Torsdag 18/11-2021 20:26

DAG: Jaha till natt igen då ja och en skit natt inatt vaknade ett par gånger inatt av att grannarna pratade och sov illa sedan med. Kom igång idag till 11:10 fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen och till 15:00 så la jag ner träningen idag. Låg mest i sängen idag hela dan. Så gick igång med middagen till 16:00 idag. Fick i mig en kopp kaffe efter detta med. Så mer? Nä inget mer idag.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nä inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt) (dag)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.