Fredag 19/11-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen och en kass natt igen kom igång idag till nio tiden kom ur sängen till 10:00 fick i mig frukosten och så satte jag igång med tvätten idag till 12:00 var nere med den och sedan upp igen. Så till ett tiden var jag nere och fick upp den på tork sedan stack jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Jo idag efter att jag hade varit nere med tvätten så beställde jag mat för två månader på ICA men de hade inte allt så jag fick köpa i butiken med idag. Så sedan var jag nere och glodde till två tiden när jag kom hem från ICA med. Så till 15:20 stack jag ner och fick upp tvätten och så gick jag igång med middagen hade idag karréer med pommes och såg en film idag som jag såg lite igår på såg klart idag den var okey. Så mer? Fick i mig en kopp kaffe med efter middagen.

TRÄNING: Ja inget idag.

ROMAN: Nä inget här heller.

MUSIK: Nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling! Open-mouthed smile Smile with tongue out Open-mouthed smile Sad smile (natt)

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.