Måndag 22/11-2021 20:04

DAG: Jaha till natt igen då ja och en rätt okey natt inatt kom igång till 11:10 tiden fick i mig frukosten och så satte jag igång med inte nått idag igen. Jo till 15:00 stack jag till träningen och sedan hem igen. Gick igång med middagen och såg en serie idag när jag åt. Efter detta fick jag i mig en kopp kaffe. Så mer? Nä inget mer idag ses igen imonn.

TRÄNING: Ja idag gjorde jag allt och det gick bra idag.

ROMAN: Ja inget idag heller.

MUSIK: Och nej inget här heller.

Jag säger Tjingeling!

Om henrik.porali

Jag är en liten kille som skriver om att jag skriver noveller, roman och dag och träning. Och min kassa sömn kommer också med...
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.